Ablak bezárása

 

 

Cégismertető

Légtechnikai rendszerek, klímaberendezések tervezésével, gyártásával foglalkozunk, mely kiegészül komplett épületgépészeti rendszerek megvalósításával, tisztatértechnikai berendezések, lamináris boxok, gyártásával, karbantartásával. Számos, már működő illetve új építésű üzem komplett épületgépészeti rendszere bizonyítja cégünk szaktudását. Berendezéseink megfelelnek a legkorszerűbb műszaki elvárásoknak, csak olyan elemeket 

használunk, melyek garantálják a megbízhatóságot, a minőséget.

Siemens Trutnov Csehország

 

 

TERMÉK PALETTA: 

  • M-sorozatú légkezelő gépek
  • Kompakt légkezelő berendezések
  • Root top berendezések
  • Légtechnikai elemek
  • Uszodapárátlanító berendezése
  • Tisztatértechnikai berendezések

 

 

 

Alapítás éve: 1951

 

A Radel & Hahn ZRt jogelődje , a “Debreceni Finommechanikai Vállalat” 1951-ben alakult. A tisztatértechnika területén kifejlesztett ún. laminar air flow termékcsaládot egyedül gyártotta Magyarországon.  1991-ben a vállalat részvénytársasággá alakult, valamint megtörtént a privatizációja is. 

1992-ben a cég 100 %-ban az osztrák Radel & Hahn GmbH tulajdonába került, aki jelenleg is egy személyben birtokolja a részvénytársaság részvényeit.

 

Napjainkban  a Radel & Hahn Csoport már jelen van Romániában és Szlovákiában is.

 

Cégünk már több mint 60 éve stabil, megbízható társat jelent minden partnere számára.

Getrag Ford Kechnec Szlovákia

Cégünk előnye a modern géppark, a jól képzett, fiatal és hatékony munkaerő, illetve a megbízható szerviz szolgáltatás. Legnagyobb tőkénknek a magasan képzett szakembereinket tekintjük. Az utóbbi időben a dolgozókkal szembeni követelmények lényegesen megnövekedtek annak érdekében, hogy biztosak legyünk abban, hogy vállalatunk megfelel az egyre növekvő piaci elvárásoknak, hatékony és versenyképes legyen.

 

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden dolgozónk számára biztosítsuk a magas színvonalú munkakörülményeket és a szakmai továbbfejlődés lehetőségét. Berendezéseink megfelelnek a legkorszerűbb műszaki elvárásoknak, csak olyan elemeket használunk, melyek garantálják a megbízhatóságot, a minőséget. Célunk, hogy világszínvonalú terméket kínáljunk kedvező áron.

 

Innovációs Nagydíj

 

A radel & hahn csoport 2002-ben elnyerte EGK-WP típusú hőszivattyús uszodapárátlanító berendezésével a Burgenlandi Innovációs Nagydíjat .

 

Minőségbiztosítás

 

Cégünk 1998-óta épületgépészeti rendszerek tervezése és kivitelezése, klíma-, légtechnikai berendezések, lamináris boxok és alkatrészeinek gyártása tevékenységi területen ISO 9001:2000 minőségügyi szabvány szerinti minősítéssel rendelkezik. A minősítést a TÜV Thüringen Kft. végezte.

 TÜV

Termékeink minőségének garantálása érdekben minden egyes berendezésünk műszaki paramétereit a gyártócsarnokban pontosan ellenőrizzük. A hatékony minőségellenőrző rendszerünk biztosítja a hosszú időn át tartó kifogástalan üzemelést.

 

Alkalmazott szabványok:

 

 • GMP „Good Manufacturing Practice” guidlines
 • VDI 2083 Clean air
 • DIN EN ISO 14644 Clean rooms and their corresponding areas
 • VDI 2167 Technical building services of hospitals
 • VDI 6022 Hygienic requirements for air conditioning plants in offices and meeting room

 

 

Cégismertető prospektusunk pdf formátumban ide kattintva letölthető.