Ablak bezárása

 

Légcsatornák és légtechnikai elemek

Légcsatornák és légtechnikai elemekA Radel & Hahn Zrt. által gyártott, horganyzott acéllemezből falcolt, az ÖNORM M7615 számú osztrák szabvány szerint gyártott egyenes légcsatornák és idomok szellőzéstechnikai rendszerekhez készülnek, valamint a szükséges légsebesség, nyomáskülönbség és légtömörség figyelembevételével különböző célokra alkalmazhatók.

 

Négyszögletes és körkeresztmetszetű légcsatornák

Zsaluk

Befúvó elemek anemosztáttal

Ipari befúvó elemek

 

 

 

Négyszögletes és körkeresztmetszetű légcsatornák

Négyszögletes és körkeresztmetszetű légcsatornák

 

 


A Radel & Hahn Zrt. által gyártott légcsatornák és idomok horganyzott acéllemezből készülnek az ÖNORM M7615 számú osztrák szabvány szerint, szellőzéstechnikai rendszerekhez. A szükséges légsebesség, nyomáskülönbség és légtömörség figyelembevételével különböző célokra alkalmazhatók.


A szintén saját gyártású hő- és füstelvezető légcsatornák négyszög vagy kör keresztmetszetben min. 0,9 mm vastagságú horganyzott acéllemezből készülnek. Épületek hő- és füstelvezető rendszerének részeként önálló tűzszakaszok vízszintes, függőleges és ferde pozíciójú hő- és füstelvezető csatorna rendszereként alkalmazhatók 600 °C füstgázhőmérsékletig.

 

A légcsatornák prospektusa pdf formátumban letölthető itt

 

 

 

Zsaluk

 Zsalu

Az RA-ZS típusjelű szabályzó zsalu légkezelő gépre vagy négyszögletes légcsatorna hálózatra szerelve a légtechnikai rendszer légellenállásának beszabályozására illetve annak nyitására és zárására szolgál.

 

 

 

 

 

 

 

 

A légtechnikai zsaluk prospektusa pdf formátumban letölthető itt

 

Befúvó elemek anemosztáttal

Befúvó elemek anemosztáttal


Az RADR és RADQ típusú mennyezeti befúvók sugárirányú levegő kifúvásukkal nagyfokú komfortot biztosítanak.
A modul felépítésű mennyezetekbe történő beépítéshez az RADR típusú mennyezeti befúvó kerek frontlappal az RADQ típusú pedig négyszögletes frontlappal rendelkezik.

 

 

 

 

A befúvó elemek prospektusa pdf formátumban letölthető itt

 

 

 

 

 

Ipari befúvó elemek

Ipari befúvó elem


Az ipari befúvó elem alkalmas hideg vagy meleg levegő radiális és/vagy axiális befúvására. A radiálisból axiális irányváltoztatás fokozatmentesen elvégezhető.

 

 

 

 

Az ipari befúvó elemek prospektusa pdf formátumban letölthető itt