Ablak bezárása

 

 

EWP Uszodapárátlanító berendezések

 
EWP Uszodapárátlanító berendezések

Magán fürdőhelyek, hotelek uszodarészlegei részére

 

HIGH-TECH AZ USZODÁBAN !

 

A gép uszodák párátlanítására és fűtésére szolgál. A modulelemekből álló High Tech konstrukció a komfortot és a gazdaságosságot tekintve semmilyen kívánnivalót nem hagy maga után. Az alapkivitelben egy olyan párátlanító gépről van szó, ahol a párátlanítás kondenzációs elv szerint történik. A medencevíz, a használati víz és a fűtővíz felmelegítése hőszivattyús elven működik.

 

A hővisszanyerés a kültéri levegőből, talajvízből vagy kútvízből történik. Egy hőtanilag jól megtervezett uszodánál nincs szükség további kiegészítő fűtésre.

 

 

 

 

Élenjáró újítások!


Újabbnál újabb egyedi megoldások

 

Cégünk elnyerte a Burgenlandi Innovációs díjat az EWP típusú hőszivattyúval kombinált uszodapárátlanító berendezés megalkotásáért, valamint kitüntetést kapott az Osztrák Iparkamarától egy 90%-os hővisszanyerésű légkezelő rendszer létrehozásáért.

  

 

EGK Uszodapárátlanító berendezések

 EGK Uszodapárátlanító berendezések

Magán beltéri medencékhez

 

Az EGK típusú uszodapárátlanító kifejezetten alkalmas kis- és közepes méretű magán uszodahelyiségek párátlanítására.

A párátlanítást kondenzációs elven működő elpárologtató végzi. A keletkezett többlet hővel a levegőt vagy a medence vizét (opcionálisan választható) fűtjük. Az uszoda fűtését egy beépített hőcserélő biztosítja, amely betáplálását a ház fűtési rendszere végzi.

 

A berendezés párátlanítja és fűti az uszoda helyiségének levegőjét. Egy speciálisan erre a célra kialakított légcsatornarendszeren keresztül meleg levegőt fújunk az ablakokra, légfüggönyt létrehozva annak érdekében, hogy az ablakfelületek páramentesek maradjanak.

 

 

EGKR Uszodapárátlanító berendezések

 
EGKR Uszodapárátlanító berendezések

Wellness részlegek és közösségi fürdők részére


Az EGKR típusú uszodapárátlanító berendezések rekuperációs hőcserélővel vannak ellátva, így kisebb méretű kompresszor beépítése is elegendő, amellyel jelentősen csökkenthető a berendezés áramfelhasználása.


A friss levegő mennyisége 0-100% között tetszőlegesen beállítható. Az EGKR uszodapárátlanító berendezés egyik előnye, hogy nagyon alacsony az üzemeltetési költsége. Alkalmazási területei: magán- és közösségi uszodák. Az EGKR gépek többféle felszereltséggel rendelhetők.

 

 

 

Kompakt Uszodapárátlanító berendezések

 Kompakt Uszodapárátlanító berendezések

Kisebb beltéri medencékhez és pezsgőfürdőkhöz

 

A KOMPAKT uszodapárátlanító kisebb uszodák és pezsgőfürdős helyiségek párátlanítására és fűtésére szolgál.


A párátlanítás a nedves levegő szabadba történő kivezetésével történik. Ezzel egyidejűleg felmelegített száraz friss levegőt fújunk be az uszodatérbe.

 

A felmelegítés egy kétfokozatú hővisszanyerő segítségével történik, ami nem csak elvonja az uszoda elszívott levegőjének hőjét, hanem eközben külön energia felhasználása nélkül fel is melegíti a befúvott friss levegőt.

 

 

 

 

 

Uszodapárátlanító termékkatalógusunk pdf formátumban ide kattintva letölthető.