Ablak bezárása

 

Egyedi és szériális tisztatértechnikai berendezések

EN 14644:1 szabványnak megfelelő tisztasági osztály.
Tisztatértechnikai berendezések

 

Munkatér tisztasága: ISO 8-tól ISO 5-ig.

 

Felhasználási területek: gyógyszergyártás és kiszerelés, mikrobiológiai munkák, elektronikai ipar speciális területei, laboratóriumi munkák, orvostudományi kutatás

 

Testreszabott megoldások az Ön tevékenységéhez illeszkedően.

 

Magas szintű védelem a felhasználónak és a környezetnek.

 

Tisztaterek építése

Tisztaterek mérése

Lamináris boxok

Speciális tisztatéri berendezések

Kisállattartó boxok

Légzuhany

Sterilszűrős befúvó elem

 

 

 

Tisztaterek építése


A radel&hahn gyártmányú gépészeti rendszerekkel együtt professzionális megoldásokat kínálunk az ipari tisztaterek létesítésében a tervezéstől a kivitelezésig. A radel&hahn tisztaterek egyedi elképzelések alapján, személyre szabottan készülnek. Első osztályú, kiváló minőségű alapanyagokkal és technológiákkal biztosítjuk partnereink részére a tisztatéri és ipari alkalmazások legmagasabb szintű kivitelezését.Tisztaterek építése


Alkalmazási területek:

 

 • Gyógyszergyártás
 • Élelmiszeripar
 • Egészségügyi intézmények
 • Vegyipar
 • Mikrobiológia
 • Laboratóriumok
 • Mikroelektronika

 

 

A tisztaterek építéséről szóló prospektusunk pdf formátumban ide kattintva letölthető 

 

 

Tisztaterek mérése

 

A Radel&Hahn Tisztatértechnikai Szervize 1980-ban kezdte meg a lamináris boxok szervizelését, javítását. Cégünk profil bővülését követve 1988-tól végezzük tisztaterű helyiségek légtechnikai rendszereinek mérését, beszabályozását, karbantartását, javítását.

 

A mérés során a vizsgálatokat az EN ISO 14644 sz. szabvány, a GMPc gyógyszergyártási szabvány előírásai szerint végezzük, valamint igény esetén a Megrendelő belső előírásait is alkalmazzuk.

 

A tisztaterek méréséről szóló prospektusunk pdf formátumban ide kattintva letölthető 

 

 

Lamináris boxok

 

Lamináris box - BL-1200

Asztalra helyezhető és álló kivitelű, horizontális illetve vertikális levegőáramlású berendezéseink az EN ISO 14644 szabvány szerinti ISO 5 tisztasági osztálynak megfelelő munkatérrel rendelkeznek. Széles körben alkalmazható mikrobiológiai munkánál, gyógyszergyártás, kiszerelés, félvezetőgyártás területén, valamint minden olyan laboratóriumi munkánál, ahol nem szabadulnak fel egészségre ártalmas anyagok.


Berendezéseink másik fő csoportját azok az ISO 5 és ISO 4 tisztasági osztálynak megfelelő munkateret biztosító illetve Biohazard II. osztályba sorolt boxok alkotják, amelyek alkalmasak alacsony és közepes veszélyességű biológiai anyagokkal történő munkavégzésre. A berendezés biztosítja a mérsékelt kockázatot jelentő biológiai anyagok keverése során a személyzet és a környezet védelmét.

 

Citosztatikumok kezelésére alkalmas asztali kivitelű berendezéseink fokozott személyi védelmet nyújtanak citosztatikumokkal végzett munkáknál. Alkalmasak a részben zárt munkatérben alacsony veszélyességű biológiai anyagok, infúziók kiszerelésére.

 

A lamináris boxok prospektusa pdf formátumban letölthető itt.

Lamináris box - BA-900Lamináris box - BPVLamináris box - BPLamináris box - Cytoflow-915

 

Speciális tisztatéri berendezések 

Speciális tisztatéri berendezések


Speciális berendezéseink alkalmasak fokozott tisztasági követelményeket igénylő műveletek elvégzésére. Az egyedi megrendelés alapján készülő berendezéseink mind méretben mind tisztasági osztályban teljes mértékben alkalmazkodnak a vevő igényeihez. Az EN ISO 14644 szabvány szerinti ISO 5 tisztasági osztálynak megfelelő tisztasági osztályig tudjuk a munkateret biztosítani.

 

Gyártmányaink között találhatók manipulációs kamrák, gőzsterilező berendezések, átadó zsilipek, lamináris sátrak, szárítókamrák, szobányi méretű kimérő és kiszerelő fülkék, mintavevők, légzuhanyok.

 

 

 

 

A speciális tisztatéri berendezések prospektusa pdf formátumban letölthető itt. 

 

Kisállattartó boxok

 Kisállattartó box

A kisállattartó box alkalmas laboratóriumi kísérleti célokat szolgáló élőlények zárt, tiszta térben történő tárolására úgy, hogy a berendezés a levegőt nagy leválasztási fokú HEPA szűrőn keresztül juttatja a munkatérbe, így a bent lévő állatok védve vannak a külső fertőzésektől.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A kisállattartó boxok prospektusa pdf formátumban letölthető itt.

LégzuhanyLégzuhanyA légzuhany fülke olyan egy oldalról nyitott munkaterű berendezés, amelyben a ventilátor által szállított levegő az előszűrőn és a felülre beépített finomszűrőn keresztül horizontális irányban a bent tartózkodó személyre nagy sebességgel áramlik, folyamatosan biztosítva a tiszta levegő által a szennyeződések eltávolítását. Ezáltal biztosítja a biztonságos belépést a tiszta környezetben történő munkafolyamatokhoz.

 

Munkatér tisztasága: EN ISO 14644 szerinti 7-es
osztályú tisztatér (US 209/E szerint 10.000-es tér)

 

Alkalmazási területek:

 

 • Gyógyszergyártás,
 • Élelmiszergyártás
 • Optikai és mikroelektronikai ipar

A légzuhanyfülkék prospektusa pdf formátumban letölthető itt.

 

 

Sterilszűrős befúvó elem

 

Nagy tisztaságú légterek kialakításához szükséges befúvó egység, mely egy levegő-csatlakoztatásra alkalmas csonkkal, szabályzásra illetve lezárásra kialakított légtömör zsaluval, nagy leválasztási fokú HEPA szűrő behelyezésére alkalmas tömítő és szorító kerettel, DOP vizsgálathoz csatlakozó csonkokkal és szűrőtömítettséget ellenőrző csonkkal van ellátva.

 

EN ISO 14644-1 szerinti tisztasági osztály 5-8Sterilszűrős befúvó elem

 

VDI 6022 szerinti tisztatér


Felhasználási területek:

 

 • Mikroelektronika
 • Egészségügyi intézmények
 • Vegyipar
 • Gyógyszeripar
 • Mikrobiológia
 • Laboratóriumok
 • Élelmiszeripar

 A sterilszűrős befúvő elemek prospektusa pdf formátumban letölthető itt.